اگر کسبوکارتان هنوز آنلاین نشده تا رقبایتان زودتر از شما وارد عمل نشدهاند همین امروز باید دستبهکار شوید. برخلاف تصور همگان این کار هزینه چندانی برای شما ندارد و در عوض سودتان را چندین برابر افزایش میدهد. در این مطلب سعی میکنم شمارا با انواع مزایایی که حضور در فضای آنلاین برای شما و کسبوکارتان به ارمغان میآورد آشنا کنم تا با درک بهتر این فضا به ضرورت آنلاین کردن کسبوکار خود پی ببرید.
از کسب و کار اینترنتی بههیچوجه نترسید؛ آنلاین کردن کسبوکارتان اصلاً مشکل و پیچیده نیست. در آکادمی بهمنی انواع آموزشهای مورد نیاز را در اختیار شما قرار دادهام. همچنین برای شروع میتوانید راهنمای رشد آنلاین کسبوکار را از سایدبار همین صفحه دانلود نمایید. در ادامه دلایل و مزایایی که باید به خاطر آن کسبوکارتان را آنلاین کنید آوردهام.
- مردم بیشتر وقت خود را در فضای آنلاین میگذرانند.
- تحقیقاتِ قبل از خرید، به صورت آنلاین انجام میشود.
- همه چیز را میتوان آنلاین فروخت!
- هزینه شروع به شدت پایین است.
- کسبوکار اینترنتی محدود به مکان نیست.
- کسبوکار آنلاین محدود به زمان نیست.
- تبلیغات شما در فضای آنلاین هدفمند است.
- با وجود رقبای قدرتمند امکان موفقیت وجود دارد.
- اعتبار و تصویر کسبوکار و برندتان بهبود پیدا میکند.
- مشتریان بیشتر و بازار هدف بزرگتری دارید.
- پشتیبانی و تعامل با مشتریان راحتتر است.
- کسبوکار آنلاین مقیاس پذیر است.
- دانشِ کسبوکار آنلاین در دسترس شماست.
مردم بیشتر وقت خود را در فضای آنلاین میگذرانند.
چه صاحب کسبوکار باشید یا نباشید، چه کسبوکارتان آنلاین باشد یا نباشد؛ امروزه دیگر بر هیچکس پوشیده نیست که عادتهای رفتاری مردم تغییر کرده است. اکثر افراد بیشتر وقت خود را در فضای آنلاین میگذرانند و چه بخواهیم و چه نخواهیم برای برقراری ارتباط با مردم نیازمند حضور در این فضا هستیم. شاید تا چند سال پیش با یک تبلیغ کوچک در یک روزنامه محلی یا با پخش کردن تراکت، خیالتان تا یک ماه از بابت مشتریان جدید راحت میشد ولی حالا چطور؟
حتی رسانههای پرقدرتتر از روزنامه مثل رادیو و تلویزیون هم که حضور در آنها نیازمند هزینههای بالا است در رقابت با فضای دیجیتال عاجز ماندهاند. دیگر وقتی مردم از کنار بیلبوردهای شهری رد میشوند به آنها توجهی نمیکنند زیرا در خودرو یا اتوبوس هم به گوشی تلفن همراه خود مشغول هستند.
حتی اگر فرض را بر این بگیرید که تبلیغ شما در بیلبورد یا روزنامهای دیده شود آیا همه افراد به محصولات و خدمات شما نیاز خواهند داشت؟ این در حالی است که امروزه شما در فضای آنلاین میتوانید به افرادی تبلیغ خود را نمایش دهید که میدانید به محصولات شما علاقهمند هستند و هزینه اضافه برای افرادی که به خدمات شما علاقه ندارند پرداخت نکنید!
تحقیقاتِ قبل از خرید، به صورت آنلاین انجام میشود.
خیلی از افراد حتی اگر قصد خرید اینترنتی هم نداشته باشند قطعاً فضای آنلاین را برای تحقیقات قبل از خرید انتخاب میکنند. چندی پیش با یکی از دوستانم که بهعنوان مهندس مکانیک در یک کارخانه قطعهسازی کار میکند همصحبت شدم و برایم تعریف میکرد که چگونه یک دستگاه خاص را که اصلاً فروش اینترنتی آن امکانپذیر نیست و در هیچ مغازه و یا شهرک صنعتی پیدا نمیشود را از طریق اینترنت پیدا کردهاند و جالبتر اینکه آن دستگاه در انبار فروشنده خاک میخورده و مشتری برای آن وجود نداشته و فروشنده روزی تصمیم گرفته در سایت «دیوار» یک آگهی برای آن ثبت کند. خوشبختانه در این داستان بر حسب اتفاق مشتری و خریدار بهم رسیدند ولی اگر آن فروشنده یک پایگاه دائمی مثل وبسایت برای کسبوکارش ایجاد کرده بود چقدر زودتر میتوانست کالای خود را به فروش برساند؟
این داستان مربوط به یک کالای خاص بود ولی برای کالاهای عمومیتر چطور؟ آخرین باری که به محصول یا خدماتی نیاز داشتید و نمیدانستید آن را از کجا تهیه کنید چهکاری انجام دادید؟ بر اساس آمار شرکت گوگل بهطور میانگین 88 درصد (طبق نمودار زیر 65+23 درصد) افراد قبل از خرید چیزی حتی بهصورت حضوری، به جستجوی آنلاین درباره آن میپردازند.
در ایران باوجود سایتهای قدرتمندی مثل «دیجیکالا» دیگر یک فرد برای تهیه گوشی موبایل یا لوازم مورد نیازش لازم نیست به بازار شهر خود مراجعه کند و دغدغه موجود بودن یا اصالت کالا را داشته باشد و بهراحتی به خرید اینترنتی کالای موردنظر خود میپردازد؛ آنهم با ارسال رایگان درب منزل و تضمین بازگشت وجه در صورت عدم رضایت تا فرد حتی زحمت از خانه خارج شدن هم به خود ندهد.
حتی اگر قصد خرید اینترنتی هم نداشته باشد بهراحتی وارد سایتهای مختلف شده، نظرات مشتریان را میخواند، مشخصات محصولات مختلف را باهم مقایسه میکند و درنهایت بهترین تصمیم ممکن را برای خرید میگیرد. پس میبینیم که فضای آنلاین چقدر در تصمیمات خرید افراد مؤثر است.
همه چیز را میتوان آنلاین فروخت!
امروزه خرید آنلاین جزئی از فرهنگ و سبک زندگی مردم شده است و خریدهای روزانه هر خانواده مثل نان ، میوه ، گوشت و کالاهای سوپرمارکتی نیز با کیفیت و قیمتی به مراتب مناسبتر به صورت آنلاین خریداری میشود ولی هنوز افرادی پیدا میشوند که میگویند فلان چیز را نمیتوان به صورت آنلاین فروخت! اگر این عقیده را دارید کافیست به جمله زیر از “جف بزوس” (ثروتمندترین فرد دنیا و مالک فروشگاه اینترنتی آمازون) دقت کنید.
فرصت حضور در اینترنت فقط مناسب فروشندگان کالا نیست و ارائهدهندگان خدمات هم پرسودترین کسبوکارها را از طریق این فضا رقم زدهاند. شاید تا همین چند سال پیش اگر در ایران به فردی از تاکسیها، خدمات نظافت منزل، تعمیر وسایل خانه یا کارواش در محل که بهصورت اینترنتی خدمات ارائه میکنند میگفتید آن را غیرممکن میدانست ولی شاید برایتان جالب باشد که اکنون یکی از پررقابتترین صنعتها در تبلیغات کلیکی گوگل متعلق به شرکتهای لولهبازکنی است!
همچنین مدلهای درآمدی بسیاری در این فضا وجود دارد از فروش کالا گرفته (مثل فروش لوازمخانگی)، تا فروش محصولات مجازی (مثل فروش بلیت، دوره آموزشی آنلاین، حق اشتراک و…) یا کسب درآمد از تبلیغات (با اختصاص فضا به کسبوکارهای دیگر در سایت یا شبکههای اجتماعی خود). همچنین میتوانید از امکان همکاری در فروش استفاده کنید یعنی اینکه دیگران محصول شمارا بفروشند و پورسانت دریافت کنید یا شما به ازای فروش محصول دیگران پورسانت دریافت کنید. حتی لازم نیست چیزی را آنلاین بفروشید میتوانید با روشهای مختلف بازاریابی آنلاین مشتریان را جذب کنید و وقتی نوبت به فروش یا قرارداد رسید این کار را حضوری انجام دهید.
هزینه شروع به شدت پایین است.
حضور در فضای آنلاین هزینه به مراتب کمتری نسبت به یک کسبوکار فیزیکی نیاز دارد. در ابتدای کار هیچ ساختمان یا وسیله نقلیهای نیاز ندارید و میتوانید از خانه یا مکان فعلی کسبوکارتان کارها را مدیریت کنید. حتی اگر نیاز به ارسال پستی کالاهایتان دارید شرکت پست آنها را درب منزل از شما تحویل میگیرد.
به واسطه اتوماتیک شدن کارا و فرآیندها توسط وبسایت تعداد نیروهای استخدامی مورد نیاز شما به شدت کاهش مییابد. اگر در موضوعی خاص نیاز به تخصص یک فرد با تجربهتر داشتید میتوانید خیلی از امور را به صورت فریلنسری (آزاد کاری) یا دورکاری برونسپاری کنید و هزینههای حقوق ثابت و بیمه و سنوات و … را متحمل نشوید.
با سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس میتوانید به سادگی سایت خود را در یک روز و به طور کاملاً رایگان راهاندازی کنید و کم کم با درج محصولات خود فروشتان را شروع کنید.اگر بخواهید کمی حرفهای تر کار کنید با هزینهای زیر 500 هزارتومان میتوانید یک قالب و تعدادی پلاگین خوب هم برای سایت خود تهیه کنید تا فروشگاهتان کاملاً حرفهای به نظر برسد.
حتی اگر هزینه یک وبسایت را ندارید با استفاده از شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام میتوانید بدون پرداخت 1 ریال هر موقع که اراده کنید به فعالیت در این فضا بپردازید و هر گاه کسبوکارتان رشد کرد آن را از درآمد خودش توسعه دهید.
کسبوکار اینترنتی محدود به مکان نیست.
دیگر نیازی به یک مکان حضوری در جای مناسب شهر یا تهیه تجهیزات دفتر کار ندارید. یک وبسایت با هزینهای بهمراتب کمتر شمارا از این موارد بینیاز میکند. حتی میتوانید از Market Placeها استفاده کنید. یعنی فروشگاههای آنلاینی که بستر وبسایت یا اپلیکیشن خود را در اختیار شما قرار میدهند تا محصولات خود را در آن به فروش برسانید. مثلاً «اسنپ فود» تبدیل به یک Market Place برای رستورانها و سوپرمارکتها شده یا در «دیجیکالا» تقریباً میتوانید هرگونه کالای خود را به فروش برسانید و بیشتر زحمت پیدا کردن مشتری را این سایتها برای شما میکشند!
خیلی از کارها را میتوانید در خانه یا در سفر مدیریت کنید. همچنین گستره مشتریان شما به اندازه مردم کشور ایران و حتی جهان است در حالیکه خودتان میتوانید از اتاق شخصی خود در شهر یا روستایتان کسبوکارتان را مدیریت کنید. دیگر لازم نیست مدام به محل کار خود در رفتوآمد باشید و هزینهای اضافه برای این رفتوآمد بر شما تحمیل شود.
کسبوکار آنلاین محدود به زمان نیست.
شما در فضای آنلاین محدود به زمان نیستید و فروشگاه شما 24 ساعته در حال فعالیت است؛ چه چیزی بهتر از اینکه وقتی شما خواب هستید کسبوکارتان به شکل کاملاً اتوماتیک کارش را انجام دهد؟ همچنین زمان فعالیتتان دست خودتان است. میتوانید به راحتی سفر کنید یا وقتتان را در کنار خانواده بگذارنید و زمانی را در طول روز به رسیدگی به سفارشات اختصاص دهید.
اینترنت به شما اجازه فروش در خارج ازساعات کاری معمول فروشگاهها را میدهد . بدین صورت وقتی حتی شما خواب هستید وبسایت شما میتواند فعال باشد و برای شما فروش ایجاد کند. در واقع دیگر لازم نیست برای هر مشتری هر محصول خود را جداگانه توضیح دهید بلکه یکبار صفحه هر محصول را میسازید و هزاران نفر آنها را بارها میخوانند.
نکته دیگر اینکه برخلاف کسبوکارهای حضوری که نیازبه ماهها آمادهسازی و هزینه دارند. شما در کمترین زمان ممکن یعنی از یک روز تا یک هفته و هر زمانی که اراده کنید میتوانید فعالیت خود را در فضای آنلاین شروع کنید. سایت فروشگاهی شما مثل یک کارمند فروش به صورت 24 ساعته و 7 روز هفته به فعالیت میپردازد. حتی اگر قصد فروش آنلاین ندارید شما میتوانید مشتریان خود را از فضای آنلاین پیدا و جمعآوری کنید و برای ملاقات حضوری با آنها هماهنگی به عمل آورید.
تبلیغات شما در فضای آنلاین هدفمند است.
در فضای آنلاین لازم نیست برای تبلیغات هزینههای گزاف بپردازید و با کمترین مبلغ ممکن میتوانید مخاطبان کسبوکار خود را هدف بگیرید. مهمتر از آن شما در این فضا کاملاً قابلیت ارسال پیام اختصاصی متناسب برای هر فرد را دارید. شما وقتی در روزنامه، تلویزیون، بیلبورد یا از طریق پخش تراکت تبلیغ میکنید ممکن است افرادی تبلیغ شمارا ببینند که هیچ نیازی به محصول یا خدمات شما نداشته باشند پس یک هزینه اضافه برای این افراد پرداخت میکنید.
ولی در فضای آنلاین شما کاملاً میتوانید مخاطبان خود را ازنظر موقعیت جغرافیایی، جنسیت، علاقهمندیها و اینکه آیا مناسب کسبوکار شما هستند یا نه انتخاب کنید و تبلیغ خود را فقط به این افراد نمایش دهید. یا مثلاً به وسیله قابلیت Retargeting در پلتفرمهای تبلیغاتی میتوانید کاری کنید که تبلیغ شما فقط به افرادی که قبلاً از وبسایت شما بازدید داشتهاند نمایش داده شود.
حتی این امکان وجود دارد که برای نمایش تبلیغ خود هزینه هم پرداخت نکنید و فقط بابت افرادی که روی تبلیغ شما کلیک کردهاند هزینه پرداخت کنید. یا به کمک تبلیغات در نتایج موتور جستجوی گوگل (Google Ads) میتوانید کاری کنید که وقتی یک نفر عبارتی مرتبط با کسبوکار شما را جستجو کرد تبلیغ شما در نتایج جستجوها به او نمایش داده شود.
فرمتهای تبلیغ در این فضا محدودیت ندارد و شما میتوانید انواع تبلیغات تصویری (بنری) ، ویدئویی ، صوتی و متنی را متناسب با هر سایت و شبکه اجتماعی آماده کرده و به مخاطبان منتخب خود نمایش دهید.
با وجود رقبای قدرتمند امکان موفقیت وجود دارد.
لازم نیست نگران رقبایی که زودتر از شما وارد این فضا شدهاند یا رقبای پرقدرتتر با سرمایههای بالا باشید زیرا با استراتژیهای درست میتوان بر همه مشکلات غلبه کرد و به اندازه خود از بازار سهم گرفت. اگر رقابت را به جنگ تشبیه کنیم دیدیم که چگونه کشور کوچکی مثل ویتنام توانست ابرقدرتی مثل آمریکا را با آن همه تجهیزات و نیروی نظامی از خاک خود بیرون کند.
با استراتژی درست میتوانید به اندازه خود از این بازار بیپایان سود کسب کنید. برای شروع کار بهتر است تا میتوانید موضوعی تخصصیتر را برای کسبوکار آنلاین خود انتخاب کنید و درباره آن به تولید محتوا بپردازید و با هدفگیری بهتر مخاطبان خود و با ارایه خدمات بهتر از رقبا پیشی بگیرید.
حتی اگر سایتی مشابه سایت شما از قبل وجود دارد اصلاً مهم نیست و حتی برای شما بهتر است زیرا آن سایت فرهنگ سازی لازم و بستر فروش آنلاین برای محصولات شما را هموار کرده است و مردم با خرید اینترنتی کالای شما بیگانه نیستند. همیشه برای همه دو فروشگاه در یک محله را مثال میزنم که خدمات یکسانی ارائه میدهند و یکی همیشه شلوغ و جای سوزن انداختن نیست و دیگری حتی پرندهای در آن پر نمیزند. حتماً شما هم از این فروشگاهها در محله یا شهر خود دیدهاید.
بعلاوه همه ما شاهد این بودهایم که برندهای قدیمی چگونه روزبهروز جای خود را به برندهای جدید و پرطرفدارتر میدهند درحالیکه هیچ ایده جدیدی در کار نیست و صرفاً یک محصول یا خدمت را ارائه میکنند.
در فضای آنلاین هم دقیقاً به همین صورت است و خوشبختانه یا متأسفانه یا خوشبختانه اینکه فضای وب ایران هنوز خیلی جای کار دارد و برای خیلیها ناشناخته است. خیلی از اصول ساده در بزرگترین وبسایتهای ما رعایت نمیشود و هنوز اگر به جستجوی چیزی در گوگل بپردازید به دلیل فقر محتوا در وب فارسی احتمالاً با نتایج تکراری و محتوای کپی شده در وبسایتهای مختلف روبهرو خواهید شد. حتی اکثر سایتها و استارتاپهای بزرگ ایران هم کپی شده نمونههای موفق خارجی هستند پس زیاد لازم نیست برای خلق یک ایده جدید و متفاوت به خود فشار بیاورید!
اعتبار و تصویر کسبوکار و برندتان بهبود پیدا میکند.
داشتن وبسایت فوراً به کسب وکارتان اعتبار میبخشد. افراد وقتی وبسایت شما را مشاهده میکنند بیشتر میتوانند به شما اعتماد کنند. همچنین آنلاین شدن شما را معرض فرصتهای بسیاری برای اعتمادسازی بیشتر قرار میدهد. مثل نمایش نظرات مشتریان راضی ، نمونه کارها ، گواهینامهها و افتخارات و … . با حضور در فضای آنلاین مشتریان پی میبرند که شما در کسبوکارتان جدی هستید و حتی اگر خودتان هم نخواهید امروزه با گسترش نفوذ فضای آنلاین در بین مردم، حضور کسبوکار شما در این فضا حداقل انتظاری است که مشتریان از شما دارند.
با داشتن وبسایت و حضور در فضای آنلاین میتوانید کارهای فوقالعادهای انجام دهید و به مشتریان خود نشان دهید که چرا بهترین انتخاب برای آنها هستید. میتوانید به برندسازی خود سرعت بیشتری ببخشید و به راحتی محصولات و خدمات خود را در معرض نمایش همگان قرار دهید.
مشتریان بیشتر و بازار هدف بزرگتری دارید.
اینترنت در ایران حدود 72 میلیون و اینستاگرام در ایران حدود 30 میلیون کاربر فعال دارد! هیچ انسان عاقلی این بازار بزرگ را از دست نمیدهد. کسبوکار شما باید جایی حضور داشته باشد که مشتریان شما حضور دارند. در فضای آنلاین نه تنهای توسط مشتریان راحتتر پیدا میشوید بلکه میتوانید راحتتر با آنها ارتباط برقرار کرده و تبادل نظر کنید. مشتریان احتمالی شما برای دسترسی به یک محصول یا خدمت از موتورهای جستجو استفاده میکنند و وقتی در فضای آنلاین حضور نداشته باشید آنها را از دست خواهید داد. با ثبت کسب و کار خود در نقشه گوگل ، بهبود سئوی سایتتان و فعالیت در شبکههای اجتماعی به راحتی توسط مخاطب هدفتان پیدا میشوید.
حضور در فضای آنلاین به معنی استفاده از فرصتهای ویژهای است که بازاریابی دیجیتال در اختیار شما قرار میدهد. از ایمیل مارکتینگ تا استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف باعث میشود آگاهی از برند شما افزایش یابد و به مشتریان بیشتری برسید که در نهایت باعث افزایش فروش شما میشود. یادتان نرود در فضای آنلاین دامنه مشتریان شما به اندازه کشور و حتی جهان است و این وظیفه شماست که به راحتی در این فضا پیدا شوید تا افراد بتوانند از محصولات و خدمات عالی شما استفاده کنند.
پشتیبانی و تعامل با مشتریان راحتتر است.
اینترنت به شما اجازه میدهد پاسخ مشتریان خود را در سریعترین زمان ممکن به آنها بدهید. میتوانید سوالات متداول مشتریان را جمعآوری کرده و جواب آنها را به صورت متن یا ویدئو آماده کنید تا هر مشتری سوال تکراری داشت تنها ویدئو یا متن مربوطه را برای او ارسال کنید تا دیگر وقت شما برای توضیحات تکراری به مشتریان مختلف گرفته نشود. این مورد نه تنها در وقت شما صرفهجویی میکند بلکه در رضایت مشتریان شما هم تاثیر دارد چون اطلاعات دقیق و با جزییاتی را از مشکلشان از قبل برایشان فراهم کردهاید.
دیگر مشتری برای کوچکترین سوالی لازم نیست به مکان کسبوکار شما مراجعه کند یا پشت خط تلفن اشغال منتظر بماند بلکه به سادگی پیغامی را در سایت یا شبکههای اجتماعی برای شما ارسال میکند تا به راحتی به جوابش برسد. شما از فضای آنلاین برای پاسخگویی به مخاطبان خود قبل از خرید ، در حال خرید و بعد از آن استفاده کنید. با استفاده از پشیتبانی آنلاین تماسهای تلفنی شما به شدت کاهش یافته و دیگر میتوانید بیشتر وقت خود یا نیروهایتان را صرف امور سودآورتر کنید.
وقتی در فضای آنلاین حضور داشته باشید به راحتی میتوانید از طریق ویسایت یا شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام نظرات مشتریان خود را دریافت نمایید و آنها را در معرض دید سایرین قرار دهید تا هم اعتمادشان جلب شود و هم تشویق به خرید از شما شوند. در این فضا به راحتی میتوانید در مورد موضوعات مختلف از مشتریان خود نظرسنجی کنید تا در بهبود محصولات و خدماتتان از نظرات آنها استفاده کنید.
کسبوکار آنلاین مقیاس پذیر است.
کسبوکار آنلاین کاملاً مقیاسپذیر است به این معنا که شما به سرعت میتوانید کسبوکار خود را رشد دهید و ابعاد و اندازه و در نهایت درآمد خود را چندین برابر کنید. اینکار نه زمان زیادی از شما میگیرد و نه هزینه خیلی زیادی را بر شما تحمیل میکند. در مبحث قیف فروش بیان کردم که چگونه میتوانید یک سیستم کاملاً خودکار پیادهسازی کنید که هر بار با افزایش ورودی سایت خود درآمد خود را چندین برابر افزایش دهید و هر بار از سود حاصله کسبوکار خود را به صورت تصاعدی رشد دهید. این در حالی است که اگر شما بخواهید تنها یک شعبه به شعبات کسبوکار حضوری خود اضافه کنید نیازمند هزینه بسیار برای تهیه مکان و نیروی انسانی جدید هستید!
همچنین در مواقع بحرانها از این مقیاسپذیری میتوانید به صورت برعکس بهره ببرید تا به چابکی کسبوکارتان بیفزایید. یعنی میتوانید قسمتهای اضافه کسبوکارتان که هزینه بیشتری بر شما تحمیل میکند موقتاً حذف یا غیرفعال کنید به طوری که کمترین آسیب به شما برسد. هرچند ذات خود کسبوکار آنلاین بر چابکی و مقاومت در مقابل بحرانها بنا شده است و دیدیم که در بحرانی مثل کرونا تمام کسبوکارها به جز آنهایی که آنلاین بودند چقدر آسیب دیدند.
دانشِ کسبوکار آنلاین در دسترس شماست.
از همه خوبیها گفتیم ولی حضور در فضای آنلاین مثل هر کاری نیاز به آموزش دارد. حتی اگر سرمایهای هم روی این کار نگذارید حداقل ضرری که از عدم آموزش میتوانید دریافت کنید هدر رفتن زمان و انرژی شماست؛ چیزی که با هیچ پولی قابل جبران نیست. علاوهبراین شما با آموزش درست در هزینههای خود بهمراتب صرفهجویی خواهید کرد. (همین بالاتر در مثال تبلیغات کلیکی گوگل هزینه 3 دلاری به ازای هر کلیک را میتوان تا 5 سنت کاهش داد!).
اما خبر خوب اینکه در این لحظه بر خلاف گذشته دانش کسبوکار آنلاین کاملاً در دسترس شماست و با یک جستجوی ساده در اینترنت به راحتی به آموزشهای فراوانی در زمینه راهاندازی سایت ، فروشگاه اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ میرسید. در آکادمی بهمنی آموزشهای مختلفی وجود دارد تا بتوانید سایت خود را از صفرراهاندازی کنید و آن را به درآمد بالا برسانید. اصولی را یاد میگیرید تا بتوانید کسبوکار خود را به راحتی در فضای آنلاین و در شبکههای اجتماعی به افراد جدید معرفی کنید و آنها را به مشتری خود تبدیل کنید. موضوعاتی که تجربه تک تک آنها بدون راهنمای مناسب میتواند هزینه ، زمان و انرژی زیادی را از شما بگیرد.